6 Nov 2020

”SUBOFIŢERUL/SOLDATUL ANULUI ÎN FORȚELE TERESTRE 2020”.

În data de 16 octombrie 2020, s-a desfășurat ceremonia de premiere a câștigătorilor competiţei aplicativ-militare „Subofițerul/soldatul anului în Forțele Terestre Române-2020”, organizată de către Statul Major al Forțelor Terestre în comun cu Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, la sediul sediul B. 32 Cc. Spv. „MIRCEA”-Timișoara.

Domnul general-maior Iulian BERDILĂ, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, a transmis mulțumiri Fundației pentru sprijinul acordat în desfășurarea activității.

Din cauza restricțiilor generate de pandemia Covid-19, reprezentanții Fundației nu au putut participa la evenimentul care s-a desfășurat în condiții speciale, sub conducerea generalului de brigadă Dan IONESCU, comandantul Brigăzii 18 Cercetare Supraveghere „Decebal”.

Ca în ultimii ani, Fundația Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă a acordat câștigătorilor competiției premii în bani, în valoare totală de 2.000 lei, astfel:

-

la categoria subofiţerilor : locul I şi titlul de ”Subofiţerul anului 2020 în Forțele Terestre Române”-sg. maj. Valentin MIHĂILESCU/Bg. 18 Cc. Spv. „Decebal”, locul II- sg. maj. Grigoraș PANȚUȘ/Bg. 8 LAROM ,,Al. I. Cuza”, locul III: sg. maj. Octavian VARTOLOMEI/Cdm. D. 4 I. ,,Gemina”;

-

la categoria soldaților și gradaților profesioniști: locul I şi titlul de ”Soldatul anului 2020 în Forțele Terestre Române”-frt. Cristi PAVEL/Cdm. 2 I. ,,Getica”, locul II- frt. Mihai FARCAȘ-HULUBARU/ D. 4 I. ,,Gemina”, locul III-cap.cls.III Ion LICĂ/Bg. 8 LAROM ,,Al. I. Cuza”.

Felicitări, cinste și onoare!

Col. (r.) Nicolae IVAN