4 Sep 2017

TABARA DE VARA 2017 - CTF “Sfânta Elena” – CORABIA

MULTUMIRI ADRESATE STATULUI MAJOR AL FORȚELOR TERESTRE  - TABARA DE VARA 2017 /  CTF “Sfânta Elena” – CORABIA

În perioada 21-25.08.2017 s-a desfășurat TABARA DE VARA 2017 a unui grup de 18 copii/tineri din cadrul CASEI TIP FAMILIAL “Sfânta Elena” – Corabia, în garnizoanele Caracal, Pitești, Curtea de Argeș și la sediul Bazei de instruire pentru apărare CBRN Câmpulung-Muscel.

Activitatea, devenită deja tradiţie (programul derulându-se anual, începând cu anul 2009, în condiţii excelente, în garnizoanele Târgovişte, Sibiu, Râmnicu-Vâlcea, Curtea de Argeş, București, Craiova, Predeal, Pitești și Câmpulung-Muscel), s-a desfăşurat cu sprijinul însemnat al Statului Major al Forțelor Terestre, cu fonduri asigurate de către Fundaţia “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” și de către domnul lt.col. (r) Gabriel PETRE (sponsorizare).

Copiii/tinerii au fost încântați de toate aceste activități, petrecând clipe de neuitat, aflând lucruri noi și exprimându-și admirația pentru militari în cadrul unui interviu difuzat la televiziunea locală, Muscel TV.

În numele Consiliului Director al Fundaţiei adresez sincere mulțumiri  Comenzilor Statului Major al Forțelor Terestre, Diviziei 2 Infanterie, Școlii de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Terestre, personalului Bazei de instruire pentru aparare CBRN, Batalionului 1 Instrucție-Caracal, Batalionului 30 Vânători de Munte și Batalionului 33 Vânători de Munte, precum și domnului lt.col. (r) PETRE pentru cooperarea constantă și suportul acordate în realizarea evenimentului.

Totodată, vă asigur de prețuirea noastră sinceră și vă adresez rugămintea de a continua să ne sprijiniți în demersurile noastre, pentru dezvoltarea solidarității camaraderești și promovarea imaginii Forțelor Terestre, pentru asigurarea sprijinului umanitar și caritabil, rezolvarea cazurilor medicale şi sociale, precum și pentru creşterea calităţii vieţii personalului din Forțele Terestre Române.

Cu respect și apreciere,

PREȘEDINTE