1 May 2018

ZIUA FORȚELOR TERESTRE ROMÂNE- 2018

PARTICIPAREA FUNDȚIEI LA ACȚIUNI ȘI FESTIVITĂȚI DEDICATE SĂRBĂTORIRII ZILEI FORȚELOR TERESTRE ROMÂNE- 2018

În cadrul acțiunilor și ceremoniilor dedicate sărbătoririi Zile Forțelor Terestre 2018, Fundația “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” a sprijinit organizarea și desfășurarea "Cupei presei la tir", în poligonul Căţelu, în data de 18.04.2018 și a participat la ceremonia depunerii coroanelor de flori în memoria eroilor căzuți în teatrele de operații, la monumentul dedicat acestora, din parcul Tineretului, în data de 23.04.2018.

La evenimentul de cinstire a eroilor noștri, Fundația, reprezentată de către domnul general-locotenent (r) dr. Ion UNGUREANU, președinte și de către colonel (r) Ioan BALIGI, secretar al Consiliului Director, s-a alăturat domnului Mihai FIFOR, ministrul apărării naționale, domnului general Nicolae CIUCĂ, șeful Statului Major al Apărării, domnului general-maior Ovidiu UIFĂLEANU, șeful Statului Major al Forțelor Terestre și reprezentanţilor Asociaţiei ataşaţilor militari acreditaţi în România, la ceremonia organizată la Monumentul eroilor căzuţi în teatrele de operaţii.

ÎMPREUNĂ SUNTEM MAI PUTERNICI!

LA MULȚI ANI FORȚELOR TERESTRE ROMÂNE!