14 Feb 2018

APELUL președintelui fundației

Submitted by baligi.ioan

APELUL președintelui fundației „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul De  Biruință”

Noi, Fundaţia  „SFÂNTUL MARE MUCENIC GHEORGHE, PURTĂTORUL DE BIRUINŢĂ”, suntem partenerul dedicat și loial al Forțelor Terestre Române, recunoscuți de Guvernul României ca fiind de utilitate publică !

Fundația îşi doreşte să contribuie la promovarea valorilor Forțelor Terestre prin sprijinul personalului militar, civil şi al membrilor de familie ai acestora aflați în situații deosebite, prin recunoașterea performanţelor profesionale ale personalului, ale elevilor și studenților din instituțiile militare de învăţământ, prin omagierea eroilor și promovarea tradițiilor militare.

Ajută-ne să putem ajuta! 

 

Credem că fiecare dintre noi poate face mai mult, poate fi mai bun, mai generos, mai apropiat de ceilalţi.
Puteţi ajuta camarazii în nevoie prin participarea la acțiunea de strângere de fonduri “Dă un leu, pentru colegul tău !” sau direcţionând 2% din impozitul pe venit către organizaţia care lucrează pentru ei!

Donează câte 1 leu, lunar sau completează Formularul 230 de direcționare a 2% din impozitul pe venit către Fundaţia „Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” și îți unești forțele cu noi pentru a oferi promovarea solidarității umane și a camaraderiei profesionale, a imaginii și valorilor Forțelor Terestre.  

Optati pentru o organizaţie dedicată, care sprijină efectiv personalul  din armată.

Suntem o organizaţie serioasă și transparentă cu 10 programe în derulare în care peste 70% din fondurile acumulate sunt alocate   pentru   proiecte/acţiuni umanitare şi caritabile.

Adresăm sincere mulțumiri tuturor celor care au sprijinit moral şi material fundaţia în activităţile desfăşurate timp de 10 ani în serviciul Forțelor Terestre și sperăm să fiți tot mai mulți alături de noi în proiectele viitoare. Rezultatele  obţinute până în prezent nu  ar  fi  fost  posibile  fără  ajutorul  vostru, iar încrederea acordată ne onorează şi ne obligă să fim şi mai buni ! 

Vă aşteptăm alături de noi, prin dobândirea calității de membru sau prin aderarea la Campaniile “Dă un leu, pentru colegul tău !” și “2% este al tău !”, pentru că sprijinul dumneavoastră este vital pentru îndeplinirea scopului și obiectivelor fundației .

 

PREȘEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR

Gl.lt.(rz)  Ion UNGUREANU