7 Aug 2019

OMUL ANULUI-SOLDATUL UNIVERSAL – 2018, FTR

Submitted by ivan.nicolae

În data de 24 iunie 2019, sub conducerea domnului general-maior Dorin BLAIU, comandantul Componentei Operaționale Terestre și locțiitor al șefului Statului Major al Forțelor Terestre, cu o distinsă și numeroasă audiență, s-a desfășurat ceremonia de premiere a cîștigătorilor competiției ”Omul anului 2018”, în Forțele Terestre, la sediul Statului Major al Forțelor Terestre.
Pentru al doilea an consecutiv, domnul general-locotenent (r.)  dr. Ion UNGUREANU, Președintele Consiliului Director al Fundației  “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, a oferit Premiul Special al Fundației, în valoare 1.000 lei, câștigătorului secțiunii ”Soldatul Universal”.
Anul acesta, premiul a fost adjudecat de către Plt. Maj. Mugurel TOMA/ Bg. 2 V.M., ”pentru curajul, devotamentul și profesionalismul dovedite în îndeplinirea misiunilor!
Militarul și-a dovedit calitatea de militar, dăruirea și spiritul de sacrificiu, pe durata participării la misiune în T.O. din Afganistan, când, în data de 17.03.2018, a acționat ferm, fără rețineri și operativ pentru salvarea vieților camarazilor săi, din autovehiculul avariat de explozia unui IED. 
Felicitări, cinste și onoare!

DIRECTOR RELAȚII PUBLICE Col. (r.)Nicolae IVAN

Tags: