10 Oct 2018

Scrisoare de multumire

Submitted by ivan.nicolae

Scrisoare de multumire din partea C.T.F. "Sf. Elena" Corabia catre Statul Major al Forțelor Terestre si "Fundatia Sfantul Mare Mucenic Gfeorghe, Purtatorul de Biruinta" Bucuresti

Vă transmitem prezenta scrisoare de multumire ca semn de apreciere si respect fata de felul in care ati tratat propunerea noastra de colaborare.
In numele colectivului si al copiilor, va adresam sincerele noastre multumiri pentru sponsorizarea unei tabere anuale la mare sau la munte, de cinci zile, in urma careia comportamentul copiilor/tinerilor la scoala si in casa a evoluat in bine. Avand in vedere faptul ca numarul absentelor nemotivate si mediile bune obtinute la scoala reprezinta criterii in selectarea copiilor pentru a se bucura de frumusetile tarii, acestia au fost motivati sa invete cat mai bine si sa frecventeze cursurile scolare.
Cu aceasta ocazie copiii/tinerii au avut ocazia ca anul acesta sa cunoasca Predealul, impreuna cu obiectivele turistice.
Datorita acestor progrese, tot mai multi tineri care termina o scoala sunt integrati socio- profesional la iesirea din sistem.
Progresele la invatatura nu pot face altceva decat sa ne bucure, dar acest lucru nu ar fi posibil fara sponsorizarile dumneavoastra cu rechizite, culegeri si caiete speciale de lucru care ii ajuta foarte mult pe elevii nostri in procesul informativ-educativ.
In dezvoltarea personala arta are un loc foarte important, iar prin pictura putem descoperi foarte multe lucruri despre noi insine si ne putem descoperi valente pe care nu le cunoastem.
In speranta unei colaborari viitoare la fel de avantajoase, va multumim si va dorim mult succes in tot ceea ce faceti!

Cu stima,
Piticii corabieni