25 Nov 2018

VIZITE DE INFORMARE “DOBROGEA” - NOIEMBRIE 2018

Submitted by ivan.nicolae

În perioada 20-22.11.2018, o echipă a Consiliului Director al Fundației “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă”, formată din col. (rtr) Iulian BOERU, vicepreședinte și col. (r) Nicolae IVAN, director de relații publice, a executat vizite de informare, promovare și ofertare a platformei Fundației, la sediul structurilor militare din Forțele Terestre dislocate în Dobrogea, în garnizoanele Constanța, Medgidia, Topraisar și Murfatlar.

Pentru sprijinul consistent acordat, Consiliul Director al Fundației  “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruinţă” adresează mulțumiri domnului Gl. bg. Gheorghiță VLAD, comandantul D. 2 I., domnului colonel Forin BARBU,comandantul Bg. 9 Mc., domnului colonel Eugen CĂLIN, comandantul R. 53 Ra. și comenzilor tuturor structurilor implicate în buna derulare a vizitelor de informare, promovare și ofertare. 

Ne exprimăm bucuria de a-i avea alătri de noi și de Fundație pe domnii colonel (r) Eugen ROMANESCU și colonel (r) Florin-Vică OBRINTESCHI, foști ofițeri ai  Statului Major al Forțelor Terestre.

S-au vizitat 8 structuri militare și au fost informați și contactați, nemijlocit, peste 240 de militari și civili. 

Activitatea a constituit un real succes, a fost apreciată, contribuind la informarea corectă și atragerea implicării personalului Forțelor Terestre în programele Fundației.

Acțiunile vor continua și în perioada următoarea, în garnizoanele din Moldova.

DIRECTOR RELAȚII PUBLICE
Col. (r) Nicolae IVAN

Tags: